Slider 1
Slider 2
Slider 3
Slider 4
Slider 5
Slider 5
Slider 1
Slider 2
Slider 3
Slider 4
Slider 5
Slider 1
Slider 2
Slider 3
Slider 4
Slider 5
Slider 5
Slider 5
Slider 5
Slider 5
Slider 5

MIRESEVINI NE WEB SAJTIN ZYRTAR TE KOMPANISE GRAFOLIT d.o.o.

Grafolit d.o.o. është një nga furnizuesit kryesorë të letrës, kartona, dhe materiale grafike në Evropën Qendrore dhe Evropes Jugore. Kompania shet kryesisht në zonën e ish-Jugosllavisë, Italia, Hungaria, Republika Çeke, Sllovakia, Shqipëri dhe Greqi. Kompania blen shumicën e njësive të shitjeve të saj në Unionit Evropes, dhe se në Itali, Gjermani, Franca, Greqia, Austria, Hungaria, Suedia, Finlanda, Spanja, Sllovenia dhe pjesa e poshtme e Bashkimit jashtë Unionit Evropes dhe kja në Turqi, India, Kina, Indonezia , Hungarezia, Bosnja, Maqedonia.

»If there is no way, we'll make one«

(Hanibal before crossing Alps)

Lajme

 • The launch own-brand Royal White
 • The launch own-brand Adriatic Bright
 • The launch own-brand Danube Bright White
 • The arrival of a new supplier Stora Enso
 • Sponsorship of theater performances of Slovenian-Serbian co-production:
  ABC STAGE KRIEG
 • Sponsorship of ND ILIRIJA 1911
 • Sponsorship of KOŠARKARSKI KLUB CELJE
 • At the Slovene Book Fair 2017, Grafo lit d.o.o. and Grafika Gracer d.o.o. in collaboration with the Museum and Galleries of Ljubljana and DESSA Gallery presented the book PLEČNIK'S ARCHITECTURE IN LJUBLJANA - Andrej Hrausky
 • Sponsorship of the 11th charity concert of the Celje Rotary Club Barbara Celjska "The Day of the Endless Dreams" - Vlado Kreslin

PARTNERET E BIZNESIT

 • Client 2
 • Client 3
 • Client 4
 • Client 5
 • Client 6
 • Client 7
 • Client 8
 • Client 7
 • Client 8
 • Client 1
 • Client 2
 • Client 3
 • Client 4
 • Client 5
 • Client 6
 • Client 7
 • Client 8
 • Client 7
 • Client 8
 • Client 1
 • Client 2
 • Client 3
 • Client 4
 • Client 4
 • Client 4
Copyrights © 2022
madeBy: myTeam